Vítejte v Host-telecom.com, s.r.o.

— Váš důvěryhodný partner pro nejmodernější hostingová řešení

Ve společnosti Host-telecom.com, s.r.o., se věnujeme poskytování špičkových hostingových služeb, které jsou přizpůsobeny měnícím se potřebám firem, jako je ta vaše. Jako přední Solution Partner výrobce GIGABYTE v České republice nabízíme jedinečnou příležitost využít výkon pokročilých serverových a hardwarových řešení GIGABYTE, která jsou bezproblémově integrována do našich nejmodernějších datových center.

Proč si vybrat GIGABYTE prostřednictvím Host-telecom.com, s.r.o.?

Bezkonkurenční výkon

Servery GIGABYTE jsou známé svým výjimečným výkonem, spolehlivostí a škálovatelností, které zajišťují optimální provoz pro vaše kritické pracovní úlohy.

Nejmodernější technologie

Buďte o krok napřed s inovativními hardwarovými řešeními GIGABYTE, která jsou navržena tak, aby podporovala nejnáročnější aplikace a pracovní postupy.

Řešení na míru

Náš tým s vámi úzce spolupracuje, aby pochopil vaše jedinečné požadavky a doporučil vám ideální hardwarové konfigurace GIGABYTE pro vaše specifické potřeby.

Bezproblémová integrace

Využijte výhod bezproblémové integrace serverů a zařízení GIGABYTE do robustní infrastruktury datového centra Host-telecom.com, která zajišťuje bezproblémový provoz a maximální provozuschopnost.

Výjimečná podpora

Se společností Host-telecom.com, s.r.o. získáte bezkonkurenční podporu na každém kroku, od počáteční konzultace až po instalaci a další.

Cloud

Přeneseme vás do cloudu a dosáhneme nepředstavitelného. Integrujte umělou inteligenci a analýzu velkých dat s privátními, veřejnými nebo hybridními cloudovými řešeními, která umožní vaše inovace.

Servery GIGABYTE jsou navrženy tak, aby se správně koordinovaly ve více prostředích. Tyto servery spolu se softwarem s přidanou hodnotou, GIGABYTE Server Management, zahrnují jednotný nástroj pro správu IT zdrojů a automatizaci služeb.

AI & AIoT

Přiveďte chytré do života. Propojte IoT (internet věcí) s AI (umělou inteligencí) využitím potenciálu edge computingu.

Platforma AMD Instinct™ řady MI300/MI200

  • Přináší technologie třídy Exascale do běžného HPC a AI.

Grafický procesor NVIDIA A100 Tensor Core

  • Bezprecedentní zrychlení v každém měřítku.

Inteligentní tabule pro podniky

  • Technologická revoluce pro podniky, která umožňuje optimalizovat komunikaci, sdílet nápady a spolupracovat na informacích během schůzek online a off-line.

Řešení rozpoznávání obličeje pomocí umělé inteligence

  • AI Face Recognition Solution je samoučící se systém pro rozpoznávání obličejů, který poskytuje škálovatelnou modulární architekturu s velkým přizpůsobením pro organizace jakékoli velikosti.

Rozpoznávání obličeje pomocí AI s měřením teploty

  • Zvládnutí identifikace, kontroly přístupu a měření tělesné teploty najednou.

Myelintek MLSteam DNN Training System

  • Školicí zařízení DNN od společnosti GIGABYTE kombinuje vysoký výpočetní výkon spolu s uživatelsky přívětivým grafickým rozhraním a poskytuje vývojářům DNN snadno použitelné prostředí pro správu datových sad, správu školicích úloh, monitorování systémového prostředí v reálném čase a analýzu modelů.

Interaktivní digitální nápisy

  • Inovativní mediální platforma a služba pro poskytování cíleného a personalizovaného obsahu s interakcí v reálném čase, která přináší zapojení publika.

Kontrola Neo ESD pomocí rozpoznávání obličeje

  • Řešení rozpoznávání obličeje pro optimalizaci procesu bezpečnostní kontroly.

Řídicí jednotka automatizované jízdy

  • Společnost GIGABYTE plánuje rodinu produktů PILOT, která je navržena tak, aby vývojářům a testovacím ovladačům poskytovala kompletní portfolio produktů, které podporují vývoj funkcí pro automatizované řízení pomocí vysokého výpočetního výkonu, vysoké šířky pásma a bohatých externích rozhraní.

Chytré zemědělství

  • Společnost GIGABYTE učinila první krok k vývoji inteligentního zemědělského systému, který má pomoci zemědělcům snížit pracovní zátěž a zlepšit nedostatek pracovních sil, a to pomocí předních environmentálních senzorů, monitorovacích systémů a řídicích jednotek zařízení, které udržují pole a sledují stav plodin na dálku.

Chytrý maloobchod s využitím rozpoznávání umělé inteligence

  • Využití technologie rozpoznávání k lepšímu porozumění zákazníkům.

První AI notebook Microsoft Azure na světě

  • GIGABYTE spolupracuje s Microsoft Azure na vytvoření prvního notebooku s umělou inteligencí na světě, AERO. Uživatelé GIGABYTE se nemusí starat o to, jaký režim je nejlepší, protože notebook se sám přizpůsobí tím, že podle toho použije optimální nastavení. Vychutnejte si plynulý zážitek bez nutnosti ruční úpravy nastavení.

Výpočetní platforma EGX Edge AI

  • GIGABYTE G191-H44 EGX Server je bezpečná, cloudová platforma pro edge computing pro IoT, AI, 3D, XR a další oblasti, která obsahuje integrovaný hardwarový a softwarový stack, který lze použít k rychlému a snadnému nasazení kontejnerů a AI frameworků připravených k použití od NGC (NVIDIA GPU Cloud).

Chlazení

Inovujte s ohledem na udržitelnost. Zajistěte, aby vaše datové centrum bylo navrženo pro vysokou hustotu a lepší PUE (Power Usage Effectiveness) s pokročilými chladicími řešeními GIGABYTE od vzduchových chladicích řešení se skvělým designem proudění vzduchu až po kapalinová chladicí řešení včetně přímého chlazení kapalinou a ponorného chlazení jednofázovou nebo dvoufázovou ponornou technologií.

  • Jednofázové ponorné chlazení
  • Dvoufázové ponorné chlazení
  • Přímé kapalinové chlazení

Sítě / 5G

Připravte svůj podnik na 5G. Vytvořte si síť odolnou vůči budoucnosti založenou na virtuálních strojích (VM) a vEPC (Virtualized Evolved Packet Core) a vytvořte si vlastní SDN (Software Defined Network).

5G MEC Networking Platform

Síťová platforma 5G MEC

Platforma MEC (Multi-access Edge Computing / Mobile Edge Computing) založená na serverovém hardwaru GIGABYTE představuje efektivní způsob podpory nové generace služeb 5G, jako je eMBB pro streamování obsahu s velkou šířkou pásma, URLLC pro autonomní řízení nebo mMTC pro inteligentní městskou síť IoT.

An Autonomous Vehicles Network

Síť autonomních vozidel s technologií 5G URLLC

Technologie 5G URLLC (Ultra-Reliable Low Latency Communications) pro vybudování inteligentní sítě internetu vozidel (IoV) může být dodána pomocí architektury MEC (Multi-access Edge Computing) založené na okrajových serverech GIGABYTE, jako je řada H242 vybavená funkcemi vRAN a inferencí AI.

An Immersive VR Stadium

Pohlcující zážitek ze stadionu VR s technologií 5G eMBB

Technologie eMBB (Enhanced Mobile Broadband) dokáže zajistit ultra vysokou bezdrátovou šířku pásma a může být použita k poskytnutí plně pohlcujícího VR zážitku v první řadě koncertu nebo sportovního utkání všem návštěvníkům, a to i na levných místech a v zadních VIP místnostech — nebo pokud se jim vstupenka vůbec nedostala.

A Smart City Solution

Řešení pro chytrá města s technologií 5G mMTC

Pro vybudování masivní sítě 5G IoT, která umožní chytrá města budoucnosti, mohou provozovatelé sítí kombinovat technologii mMTC (Massive Machine-Type Communications) s MEC (Multi-access Edge Computing) založenou na serverech GIGABYTE řady H242.

Požádejte o nabídku ještě dnes

hosting support

Jste připraveni posunout svou hostingovou infrastrukturu na vyšší úroveň se servery GIGABYTE od společnosti Host-telecom.com, s.r.o.? Jednoduše vyplňte níže uvedený formulář a vyžádejte si nabídku na míru vašim požadavkům. Náš tým odborníků vás bude neprodleně kontaktovat, aby s vámi probral vaše potřeby a nabídl komplexní řešení, které bude odpovídat vašemu rozpočtu a časovému plánu.

Experience the power of GIGABYTE hardware backed by Host-telecom.com, s.r.o.'s industry-leading hosting expertise. Elevate your hosting experience today!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zpráva o pravopisné chybě

Následující text bude zaslán naší redakci: